Vi bruker informasjonskapsler og deler informasjonen din med tredjeparter som tilpasser annonsering, analyserer trafikk og leverer tjenester for sosiale medier Mer om cookies
Vi søker blant annet igjennom disse:

Hotell ved Kongeparken - Book hotell med prisgaranti

Vi har samlet alle hotell som ligger i nærheten av Kongeparken i ett og samme søk for å gjøre det enklest mulig for våre kunder. For å sikre deg den beste prisen på hotell ved Kongeparken har vi prisgaranti på alle sammen.

Kongeparken er en av de viktigste attraksjonene for familier som besøker Stavanger og omegn. Parken er en fornøyelsespark, og Rogalands største turistattraksjon, hele Vestlandets største fornøyelsespark. Det tar 10 minutter å komme seg til Kongeparken fra Sandnes, og 20 minutter fra Stavanger. 

Kongepark-bussen er gratis og kjøres alle helger og helligdager fra 8. april til 15. oktober foran Stavanger Byterminal. 

Kongeparken har en stor parkeringsplass rett foran parken, med enkel adgang til parkens hovedinngang. Det er ikke tillatt å stå på parkeringsplassen over natten med bil, campingbil, buss eller lignende.

Et utvalg av våre hotell ved Kongeparken

Thon Hotel Sandnes
Roald Amundsens Gate 115

Ligger 7 minutters gange fra stranden. Thon Hotel Sandnes ligger ved Gandsfjorden i Sandnes, en 12-minutters kjøretur fra Stavanger sentrum. Her tilbys du gratis Wi-Fi,

Kronen Gaard Hotell
Lutsiveien 70

Sentralt i Sandnes ligger Kronen Gaard Hotell, som tilbyr gratis trådløst internett og ligger mindre enn 20 minutter med bil fra Stavanger Lufthavn Sola. Møterom, sykkelutleie og døgnåpen resepsjon er bare noen av fasilitetene dette trivelige hotellet byr på.

Gjesdal Gjestgiveri
Opstadveien 3

Gjesdal Gjestgiveri byr på 4-stjerners innkvartering i Gjesdal. Det har en glimrende beliggenhet for de som ønsker å besøke lokale attraksjoner. som Kongeparken.

Bryne Kro & Hotell
Morenefaret 3

Bryne Kro & Hotell Stavanger holder til i hyggelige omgivelser i Bryne. Det har en glimrende beliggenhet for de som vil besøke lokale attraksjoner som Kongeparken.

Jæren Hotell
Solhøgda 3

Jæren Hotell ligger i Bryne med kort vei til områdets mest kjente turistattraksjon Kongeparken. Hotellet har en fin beliggenhet, kun en ti minutters spasertur fra Bryne stasjon.

Quality Hotel Residence
Ole Bulls Gate 5

Quality Hotel Residence er et godt valg for de som vil se og oppleve Sandnes og områdene rundt med et stort utvalg kjente turistattraksjoner, butikker og serveringssteder like ved. Under hele oppholdet kan også gjester logge seg på gratis Wi-Fi.

GamlaVærket Gjæstgiveri og Tracteringssted
St Olavsgate 38

GamlaVærket Gjæstgiveri og Tracteringssted ligger i Sandnes, med kort vei til mange populære utelivsdestinasjoner og kun en kort gåtur fra Sandnes stasjon. Det byr også på gratis Wi-Fi.

Sandnes Vandrerhjem
Storgata 45

Mindre enn ti minutter til fots fra Sandnes togstasjon ligger vandrerhjemmet beleilig til for de som vil oppleve Sandnes. Sandnes Vandrerhjem har 15 rom, som er utstyrte med alt man måtte behøve for et behagelig opphold.

Se alle hotell ved Kongeparken

Psst... De heteste tilbudene i Stavanger

Vær blant de første til å få de beste tilbudene direkte til din innboks.

Takk for at du meldte deg på vårt nyhetsbrev

Hvorfor booke med HotellStavanger.no?

  • Garantert best pris - Ingen reservasjonskostnad, ingen ekstra utgifter. Det er vårt løfte til deg.
  • Spar penger - De beste hotelltilbudene fra alle de beste reisenettsidene.
  • Størst utvalg – Alle hotell i Stavanger i et søk.