Vi bruker informasjonskapsler og deler informasjonen din med tredjeparter som tilpasser annonsering, analyserer trafikk og leverer tjenester for sosiale medier Mer om cookies

Hummeren Hotell

Havnevegen 30, Tananger KartaVis hotellet på kart

Oppgi enten by, region, land, landemerke, hotell eller distrikt

Velg reisedatoer

Vennligst velg inn- og utsjekksdato
Vennligst kontroller at utsjekksdato er etter innsjekksdato
rom 1:
rom 1:

Beskrivelse av Hummeren Hotell

Hummeren Hotell holder til i hyggelige omgivelser i Sola. Det ligger rett ved stranden og tilbyr komfortabel 4-stjerners innkvartering.

Hotellet byr på komfortabel innkvartering og er et godt valg for både forretningsreisende og ferierende. Det finnes et stor utvalg spennende aktiviteter, som blant annet kanopadling og fiske, så det finnes noe å gjøre for alle i familien.

De rommene ved Hummeren Hotell har en minibar og alle nødvendigheter man behøver for et behagelig opphold. De har Wi-Fi på rommene, en flatskjerm-TV og et eget bad med dusj.

Overnattende ved Hummeren Hotell kan ta seg en drink og hygge seg på overnattingsstedets bar.

De som ønsker å spise ute kan velge mellom et bredt spekter serveringssteder like ved. Stavanger Lufthavn Sola er lett tilgjengelig fra hotellet, og ligger mindre enn en 15-minutters kjøretur herfra.

Fasiliteter

Allmänt
Dusj
Eget toalett
Minibar
Privat bad
Privat bad
TV
Aktiviteter
Nattklubber
Internet
Trådløst Internett på stedet.

Kart til hotellet

Hotell like ved Hummeren Hotell

Quality Hotel Stavanger Airport
Sommeveien 1

Quality Hotel Stavanger Airport er beliggende ved Stavanger Lufthavn Sola. Hotellets sentrale beliggenhet med kort vei til Stavanger Lufthavn, Stavanger sentrum, Forus, Tananger og Sandnes.

Sola Strand Hotel
Axel Lundsvei 27

Gjester ved Sola Strand Hotel som ønsker en unik matopplevelse uten å måtte resie langt, bør prøve overnattingsstedets restaurant. Det finnes et bredt utvalg drikke å velge i mellom i hotellets utendørsbar, som også har en flott utsikt over stranden.

Clarion Hotel Air
Utsolaarmen 16

Clarion Hotel Air ligger mindre enn 10 minutter med bil fra Stavanger Lufthavn Sola. Hotellet ligger i harmoniske omgivelser på Sola.

Scandic Stavanger Airport
Flyplassveien 226

Scandic Stavanger Airport byr på 4-stjerners innkvartering i Sola, bare få minutter gange fra Stavanger Lufthavn Sola.

Clarion Hotel Energy
Ischockeyveien 2

Clarion Hotel Energy byr på stilig 4-stjerners innkvartering i Stavanger. Det tilbys en rekke fasiliteter på dette moderne hotellet, som betjent parkering, ekspress inn- og utsjekking og kaffebar.

Scandic Forum
Gunnar Warebergsgate 17

Scandic Forum ligger i Stavanger, med kort vei til Stavanger sentrum. Det har en glimrende beliggenhet for de som vil se områdets turistattraksjoner.

Hotel Alstor
Tjensvollveien 31

Hotel Alstor er et av de historiske hotellene i Stavanger, og ligger ved Mosvannet cirka 2 km vest fra Stavanger sentrum.

Quality Hotel Pond
Koppholen 17

Quality Hotel Pond ligger ti minutter til Stavanger og ti minutter til Sola flyplass er det kort avstand til både by og flyplass så vel som områdets bedrifter og foretak.

St. Svithun Hotell
Gerd-Ragna Bloch Thorsens gate 8

St. Svithun Hotell åpent for alle og ligger sentralt plassert i Stavanger sentrum, vegg i vegg til Stavanger Universitetssykehus.

Radisson Blu Royal Hotel Stavanger
Løkkeveien 26

Området rundt Radisson Blu Royal Hotel Stavanger er kjent for sitt yrende uteliv med et mangfold utesteder der man kan hygge seg med cocktail i baren, eller slå seg løs på dansegulvet.

Comfort Hotel Square
Løkkeveien 41

Comfort Hotel Square tilbyr en moderne en base for dem som besøker Stavanger, og det ligger nært alt dette området har å by på. De byr på et eget treningsrom, i tillegg til ekspress inn- og utsjekking, en takterrasse og gratis sykkelutleie.

Clarion Hotel Stavanger
Arne Rettedals gate 14

Clarion Hotel Stavanger ligger midt i sentrum, med gangavstand til butikker, restauranter, museer og alt annet Stavanger har å by på.

Psst... De heteste tilbudene i Stavanger

Vær blant de første til å få de beste tilbudene direkte til din innboks.

Takk for at du meldte deg på vårt nyhetsbrev

Hvorfor booke med HotellStavanger.no?

  • Garantert best pris - Ingen reservasjonskostnad, ingen ekstra utgifter. Det er vårt løfte til deg.
  • Spar penger - De beste hotelltilbudene fra alle de beste reisenettsidene.
  • Størst utvalg – Alle hotell i Stavanger i et søk.