Vi bruker informasjonskapsler og deler informasjonen din med tredjeparter som tilpasser annonsering, analyserer trafikk og leverer tjenester for sosiale medier Mer om cookies
Vi søker blant annet igjennom disse:

Hotell Gamle Stavanger - Hotell i til den beste prisen

Vi har samlet alle hotell i Gamle Stavanger i ett og samme søk for å gjøre det enklest mulig for våre kunder. På vår nettside kan du velge blant 39 hotell i Gamle Stavanger. For å sikre deg den beste prisen har vi prisgaranti på alle sammen.

 

Gamle Stavanger

Gamle Stavanger ligger på Vågens vestside og sjarmerer de besøkende i senk. Bydelen består av Nord-Europas best bevarte trehusbebyggelse, koselige gater med hyggelige butikker og trivelige spisesteder.

Restauranter & natteliv

Blant de hvitmalte husene og brosteinsbelagte gatene i Gamle Stavanger, drives det flere hyggelige kaféer, spisesteder, te-og kaffehus. Her kan man kan svinge innom til et av dagens måltider. Kombiner det gjerne med et museum besøk. Hvis du er øltørst anbefales Cardinal. Cardinal har ligget på topp 50  listen over verdens beste ølsteder flere år på rad.

Shopping

Shopping i Gamle Stavanger er en hyggelig opplevelse. Gå innom koselige butikker som har ting litt utenom det vanlige. Blant annet finnes det en sykkelbutikk som selger klassiske danske sykler fra Velobris. Hver sommer arrangeres det her et tradisjonsrikt Sommermarkedet.

Se & gjøre

Gamle Stavanger er stedet for å oppleve historie og kultur. Se Europas best bevarte trehusbebyggelse, med over 170 små, laftede hvite trehus som ble bygget på slutten av 1700-tallet og begynnelsen av 1800-tallet. Grunnen til den lille størrelsen på husene er at det før i tiden var vanlig å ta med seg huset sitt på flyttelasset. Husene er dermed laftet i tømmer, og enkle å demontere. 

For å lære mer om næringslivshistorien til Stavanger er det spesielt to museer som bør besøkes: Norsk hermetikkmuseum: museet er til minne om næringen som fra 1880 til 1960 var byens viktigste. Stavanger Maritime museum: utstillingen viser sjøfart, skipsbygging og handel i Stavanger og Rogaland gjennom 200 år.

Det finnes i tillegg flere gallerier og håndverksutsalg.

Et utvalg av våre hotell i Gamle Stavanger

Thon Hotel Maritim
Kongsgaten 32

Midt i Stavanger med utsikt over Breiavannet. Kun 2 minutters gange til byens shopping, kultur og uteliv. Rommene har moderne bekvemmeligheter som blant annet en minibar og en flatskjerm-TV. Det finnes også rom tilrettelagt for familier.

Radisson Blu Atlantic Hotel Stavanger
Olav V's Gate 3

Radisson Blu Atlantic Hotel, Stavanger tilbyr en moderne en base når man besøker Stavanger, og det ligger nært alt dette området har å by på.

Clarion Hotel Stavanger
Arne Rettedals gate 14

Clarion Hotel Stavanger ligger midt i sentrum, med gangavstand til butikker, restauranter, museer og alt annet Stavanger har å by på.

Thon Hotel Stavanger
Klubbgata 6

Thon Hotel Stavanger er et helt nytt og topp moderne hotell midt i Stavanger Sentrum. Alle rommene på Thon Hotel Stavanger har minibar, skrivebord, strykeutstyr, Smart-TV og et lydanlegg som kan kobles til smarttelefonen din.

Scandic Stavanger Park
Prestegårdsbakken 1

Scandic Stavanger Park byr blant annet på en restaurant, som serverer mat i trivelige omgivelser. Om kvelden kan gjester nyte noe å drikke i hotellets hyggelige loungebar.

Clarion Collection Hotel Skagen Brygge
Skagenkaien 30

Clarion Collection Hotel Skagen Brygge ligger på bryggen i Stavanger. Her kan du nyte utsikten over havneområdet og Gamle Stavanger, Nord-Europas best bevarte trehusbebyggelse.

Best Western Havly Hotell
Valberggt 1

Best Western Havly Hotell ligger i byens populære shoppingdistrikt. Det ligger kun en liten spasertur fra Vågen i Stavanger, og har komfortable rom, alle utstyrt med minibar, skrivebord og strykefasiliteter.

Comfort Hotel Square
Løkkeveien 41

Comfort Hotel Square tilbyr en moderne en base for dem som besøker Stavanger, og det ligger nært alt dette området har å by på. De byr på et eget treningsrom, i tillegg til ekspress inn- og utsjekking, en takterrasse og gratis sykkelutleie.

Se alle hotell i Gamle Stavanger

Psst... De heteste tilbudene i Stavanger

Vær blant de første til å få de beste tilbudene direkte til din innboks.

Takk for at du meldte deg på vårt nyhetsbrev

Hvorfor booke med HotellStavanger.no?

  • Garantert best pris - Ingen reservasjonskostnad, ingen ekstra utgifter. Det er vårt løfte til deg.
  • Spar penger - De beste hotelltilbudene fra alle de beste reisenettsidene.
  • Størst utvalg – Alle hotell i Stavanger i et søk.