Vi bruker informasjonskapsler og deler informasjonen din med tredjeparter som tilpasser annonsering, analyserer trafikk og leverer tjenester for sosiale medier Mer om cookies
Vi søker blant annet igjennom disse:

Hotell Sandnes - Book hotell med prisgaranti

Ditt hotell i Sandnes finner du her! Vi har samlet alle hotellene i Sandnes i ett søk, så du trenger kun fylle inn dine kriterier og klikke søk. Du får så servert alle hotellene som matcher dine behov, til den garantert beste prisen. Vi har prisgaranti på alle våre hotell i Sandnes, slik at du alltid får tilbud om den beste prisen.

Sandnes

Kun 14 kilometer sør for Stavanger finner vi Sandnes, en fantastisk liten perle av en by og kommune innerst i Gandsfjorden. 

Hvis du vil gå rundt og gjøre deg kjent i sentrum så er det Langgaten som er byens gågate, her er både koselig og livlig. Sandvedparken er byens grøntområde hvor man kan slappe av i rolig omgivelser eller leke seg med ballspill. Ta også turen nedom gjestehavna for å se båtlivet. På turistkontoret i sentrum selges det billetter til sightseeingturer i Lysefjorden, og fottur til både Preikestolen og Kjerag.

Restauranter & natteliv

I Sandnes sentrum finner du et utvalg restauranter, kafeer og spisesteder. På restaurantene kan man spise alt fra sushi på rullebånd,  hjemmelaget pasta, thaimat og pizza, eller få servert middag på restauranten til den prisvinnende kokken Charles Tjessem, på Mathuset Charles & De.

Ta et avbrekk midt på dagen på en av kafeene eller bakeriene og spis en deilig lunsj eller ta noe søtt til kaffen. Om du er på farten kan du stikke innom Subway eller Big Bite og ta med deg en bagett på veien.

Se og gjøre

I Sandnes er det mange ukentlige og årlige aktiviteter som trekker fjern og nær til det lille samfunnet, eksempelvis Lyseblå Lørdag, Blinkfestivalen, Sandnes fashion, Kremmermarkedet, Sandnesugå, Eventyruka, Litteraturdagene og julemarkedet. Sykkelrittet Nordsjørittet har sin målgang i byen. I tillegg er Vitensenteret et kjent museum med naturvitenskap og teknologi. Dersom kunst er en av dine interesser, gå innom Siv Andersen Art Gallery.

Hvis dere er en gjeng som reiser sammen til Sandnes kan dere teste ut Real Escape Game, hvor gruppedynamikken blir satt på prøve og samarbeid er nøkkelordet.

Shopping

Butikkutvalget i Sandnes dekker behovene til folk flest. Her kan man kjøpe alt fra klær, sko, skjønnhetsprodukter, bøker og sportsutstyr, til interiør, gjenbruk og hobbyting. 

Det finnes også nisjebutikker hvor man får kjøpt produkter som marinerte oliven, olivenoljer, sennep og krydder.

Et utvalg av våre hotell i Sandnes

Sandnes Vandrerhjem
Storgata 45

Mindre enn ti minutter til fots fra Sandnes togstasjon ligger vandrerhjemmet beleilig til for de som vil oppleve Sandnes. Sandnes Vandrerhjem har 15 rom, som er utstyrte med alt man måtte behøve for et behagelig opphold.

Thon Hotel Sandnes
Roald Amundsens Gate 115

Ligger 7 minutters gange fra stranden. Thon Hotel Sandnes ligger ved Gandsfjorden i Sandnes, en 12-minutters kjøretur fra Stavanger sentrum. Her tilbys du gratis Wi-Fi,

Hotel Sverre
Storgaten 45

Hotel Sverre ligger kun en kort spasertur fra Vitenfabrikken, med et mangfold av restauranter, barer og butikker bare et par skritt unna. De byr også på døgnåpen resepsjon, gratis trådløst internett og bagasjeoppbevaring.

Smarthotel Forus
Luramyrveien 12

Dette 3-stjerners overnattingsstedet i Sandnes byr på hyggelig og trendy innkvartering. Resepsjonen er åpen hele døgnet, og en frokostbuffet er tilgjengelig hver dag.

GamlaVærket Gjæstgiveri og Tracteringssted
St Olavsgate 38

GamlaVærket Gjæstgiveri og Tracteringssted ligger i Sandnes, med kort vei til mange populære utelivsdestinasjoner og kun en kort gåtur fra Sandnes stasjon. Det byr også på gratis Wi-Fi.

Kronen Gaard Hotell
Lutsiveien 70

Sentralt i Sandnes ligger Kronen Gaard Hotell, som tilbyr gratis trådløst internett og ligger mindre enn 20 minutter med bil fra Stavanger Lufthavn Sola. Møterom, sykkelutleie og døgnåpen resepsjon er bare noen av fasilitetene dette trivelige hotellet byr på.

Quality Hotel Pond
Koppholen 17

Quality Hotel Pond ligger ti minutter til Stavanger og ti minutter til Sola flyplass er det kort avstand til både by og flyplass så vel som områdets bedrifter og foretak.

Quality Hotel Residence
Ole Bulls Gate 5

Quality Hotel Residence er et godt valg for de som vil se og oppleve Sandnes og områdene rundt med et stort utvalg kjente turistattraksjoner, butikker og serveringssteder like ved. Under hele oppholdet kan også gjester logge seg på gratis Wi-Fi.

Se alle hotell i Sandnes

Psst... De heteste tilbudene i Stavanger

Vær blant de første til å få de beste tilbudene direkte til din innboks.

Takk for at du meldte deg på vårt nyhetsbrev

Hvorfor booke med HotellStavanger.no?

  • Garantert best pris - Ingen reservasjonskostnad, ingen ekstra utgifter. Det er vårt løfte til deg.
  • Spar penger - De beste hotelltilbudene fra alle de beste reisenettsidene.
  • Størst utvalg – Alle hotell i Stavanger i et søk.