Vi bruker informasjonskapsler og deler informasjonen din med tredjeparter som tilpasser annonsering, analyserer trafikk og leverer tjenester for sosiale medier Mer om cookies
Vi søker blant annet igjennom disse:

Hotell Stavanger sentrum - Book hotell trygt, billig, enkelt og raskt

Hotell i Stavanger sentrum billig. Sammenlign priser på alle hotell i Stavanger sentrum, og spar penger. Vi søker gjennom alle de store hotellnettsidene for å finne det beste tilbudet til deg på hotell i Stavanger sentrum. Book hotell billig, trygt, enkelt og raskt i dag.

Stavanger sentrum

Stavanger Sentrum er fylt med en unik samling av kjedebutikker, spesialbutikker, spisesteder, barer, kultur og underholdning. Stavanger er regionens største by, og byen er kjent for sine kulinariske matopplevelser, med mye og deilig, kortreist mat. Utsikten er ekstraordinær, med bratte fjell, vakre fjorder, brede strender og enestående natur som omfavner fastlandet.

Restauranter & natteliv

Stavanger er en by med flere universiteter, utdannings- og forskningsinstitusjoner, hvilket gjør at det er mange gode spisesteder og barer der. Det er mange koselige kaffebarer og caféer i byen. Ostehuset Café og restaurant er populær - et mathus med produksjon, butikk og café som selger hjemmelaget mat. Man kan både spise maten på caféen, og kjøpe den i butikken for å ta den med. Renaa Xpress er også populær -  en stor restaurant som serverer håndlaget mat med lokale råvarer, både innendørs og på en flott uteservering. Også her er det mulig med take away. Det er mange flotte restauranter - t.o.m. to med Michelinstjerner i Stavanger. Hele 7 av restaurantene i Stavanger er rangert som noen av Nordens 30 beste restauranter. Mat fra havet, lam, frukt og grønt - kortreist mat, kan nytes på disse restaurantene som er i verdensklasse. Gladmat som er den største matfestivalen i Norden tiltrekker mer enn 200 000 gjester til Stavanger og omegn hvert år, i slutten av juli. Om du er klar for noe godt i glasset, live musikk, dans eller mingling, har Stavanger mye å by på på kveldstid. Byen er full av store og små barer, puber og nattklubber, Hall Toll, Champs Sportspub og Arkivet er gode eksempler. Her er det noe for alle og enhver!

Se og gjøre

I Stavanger sentrum er det mye å se og gjøre for alle og enhver, uansett alder, lommebok og formål. Opplev Gamle Stavanger, gå byvandring - enten med eller uten guide, eller book en guided Segway-tur. Besøk Stavanger Maritime Museum - utstillingene ved Vågen viser sjøfart og maritime hendelser i Stavanger og omegn gjennom 200 år. Opplev Norsk Oljemuseum og få innblikk i hvordan olje og gass ble dannet for millioner av år siden, samt teknologien og dimensjonene tilknyttet oljeboring, og utfordringene og spenningen som omhandler Norges olje-eventyr, samt få en forståelse av grunnsteinen i velferds-Norge. Om du søker spa, pilates og velvære, tilbys flere gode behandlinger og instruktører i Stavanger sentrum. For barna, er Leos Lekeland, Arkeologisk Museum, Nosk Barnemuseum og Geoparken spennende og lærerike severdigheter å besøke. Er du kulturinteressert - besøk Stavanger konserthus, Stavanger Forum, Rogaland Teater eller Humorhuset Stavangeren. Fra Skagenkaien i Stavanger går det fantastiske fjordcruice til Lysefjorden, opplev den berømte Preikestolen fra fjorden! Det tilbys også fisketurer med direkte avganger fra havnen I Stevanger sentrum - her kan du få mange og store fisk. 

Shopping

Om du skal på shopping i Stavanger Sentrum, kan du få tak i alt fra dagsferske råvarer til klær, sko, velvære og interiør. Fisketorget er verdenskjent, her får du dagsferske råvarer som skalldyr, håndskjærte fileter og hel fisk, samt eksklusive delikatesser som kamskjell, østers, hummer, sushi mm.

På Dale of Norway Consept Store produseres tradisjonelle, vakre strikkeplagg laget av førsteklasses ull fra norske sauer.

Om du er ute etter souvernirer - ta turen til Fjordbuda som er fylt med hjemmelagde håndverk, strikketøy, julepynt ol.

Om du ønsker å shoppe på et kjøpesenter - besøk enten Stavanger Storsenter, Straen Senteret eller Magasin Blaa, der finner du alt fra de kjente og kjære kjedebutikkene, til spesialforretninger. Byen har i tillegg flere handlegater - prøv Kirkegata som er byens gågate. Andre populære handlegater er Øvre Holmegate, omgitt av pastellfargede hus og koselige caféer, eller Søregata.

Et utvalg av våre hotell i Stavanger sentrum

Thon Hotel Maritim
Kongsgaten 32

Midt i Stavanger med utsikt over Breiavannet. Kun 2 minutters gange til byens shopping, kultur og uteliv. Rommene har moderne bekvemmeligheter som blant annet en minibar og en flatskjerm-TV. Det finnes også rom tilrettelagt for familier.

Scandic Forum
Gunnar Warebergsgate 17

Scandic Forum ligger i Stavanger, med kort vei til Stavanger sentrum. Det har en glimrende beliggenhet for de som vil se områdets turistattraksjoner.

Scandic Stavanger City
Reidar Berges gate 7

Scandic Stavanger City restaurant serverer lunsj og middag, og er et godt alternativ for de som ønsker kort veil til gode matopplevelser og alt annet overnattingsstedet har å by på.

Clarion Hotel Energy
Ischockeyveien 2

Clarion Hotel Energy byr på stilig 4-stjerners innkvartering i Stavanger. Det tilbys en rekke fasiliteter på dette moderne hotellet, som betjent parkering, ekspress inn- og utsjekking og kaffebar.

Charlottenlund
Kongsgaten 45

Dette bed & breakfast-hotellet ligger i Stavanger og 10 minutters gange unna Stavanger domkirke. Alle de 5 gjesterommene har gratis wi-fi og gratis vann på flaske, og en dusj tilbys i tillegg.

Clarion Hotel Stavanger
Arne Rettedals gate 14

Clarion Hotel Stavanger ligger midt i sentrum, med gangavstand til butikker, restauranter, museer og alt annet Stavanger har å by på.

Best Western Plus Victoria Hotel
Skansegaten 1

Best Western Plus Victoria Hotel ligger i Stavanger og tilbyr komfortabel innkvartering og gratis trådløst internett. Det ligger bare en noen minutter fra Norsk oljemuseum, og har komfortable rom, alle utstyrt med gratis Wi-Fi på rommet, minibar og skrivebord.

Hotel Alstor
Tjensvollveien 31

Hotel Alstor er et av de historiske hotellene i Stavanger, og ligger ved Mosvannet cirka 2 km vest fra Stavanger sentrum.

Se alle hotell i Stavanger sentrum

Psst... De heteste tilbudene i Stavanger

Vær blant de første til å få de beste tilbudene direkte til din innboks.

Takk for at du meldte deg på vårt nyhetsbrev

Hvorfor booke med HotellStavanger.no?

  • Garantert best pris - Ingen reservasjonskostnad, ingen ekstra utgifter. Det er vårt løfte til deg.
  • Spar penger - De beste hotelltilbudene fra alle de beste reisenettsidene.
  • Størst utvalg – Alle hotell i Stavanger i et søk.